Feit is, wetenschappelijk aangetoond, dat hypnose je jonger, mooier en charismatischer kan maken. Luister naar onze audios. Dat is alles dat je daarvoor hoeft te doen. Het werkt!

Hoe kan dat?

Wij hier bij Hypnotic Beauty & Charisma Research Labs weten hoe.

Om het ook te weten lees dan even verder.

De grootste onderzoeker van hypnose van de 20e eeuw, Prof. Earnest Hilgard, van de Stanford University definieerde hypnose  als “geaccepteerde verbeelding.” Dat is de beste definitie van hypnose die we ooit zijn tegengekomen.

De kracht van verbeelding is sterk verwaarloosd of gedegradeerd tot iets voor kinderen. Verbeelding is zeker niet iets dat alleen voor kinderen is, het is het instrument van echte supermachten.

Voor zover het jeugdigheid en aantrekkelijkheid betreft verdiep je eens in de implicatis van het volgende onderzoek waarvan verslag wordt gedaan in de Scientific American:

Een opmerkelijke nieuwe studie van Brian Clark van de Ohio University laat zien dat stilzitten terwijl je denkt aan een lichamelijk oefening, je wellicht sterker maakt. Clark en zijn collega’s rekruteerden 29 vrijwilligers en lieten hun pols in het gips zetten liet hun pols voor een volle maand in het gips zitten. Gedurende 11 minuten per dag, 5 dagen per week, zaten ze geheel stil en concentreerden zij zich mentaal volledig op het net doen alsof zij hun spieren aan het bewegen waren. Toen het gips werd verwijderd waren de spieren van de groep die de mentale oefeningen hadden gedaan twee keer zo sterk dan de controle groep die dat niet had gedaan. Voordat Brian Clark zijn onderzoek had gepubliceerd hadden andere onderzoekers ook al de connectie aangetoond tussen de hersenen en de spieren. Tien jaar geleden deed Guang Yue aan de Cleveland Clinic verslag van het feit dat denkbeeldige oefeningen de sterkte van de spieren van de vingers met 35% kan vergroten.

Voor zover het charisma betreft zijn er maar een paar mensen in de geschiedenis die Napoleon als charismatische persoon kunnen verslaan. In het boek dat is samengesteld door R.M. Johnston (The Corsican: A Diary of Napoleon’s Life in His Own Words, 1910),  wordt geschreven over 17 juni 1800: “bij het observeren van de krijgsgevangenen die hem herkenden begonnen velen blijkbaar vol enthousiasme te roepen ‘Leve Bonaparte!’ merkte Napoleon op:

 “Wat een ding is verbeelding! Hier zijn mensen die mij niet kennen, die mij nog nooit gezien hebben, maar die van mij wisten, en zij zijn geroerd door mijn aanwezigheid, ze zouden alles voor mij doen! En hetzelfde doet zich voor in alle eeuwen en in alle landen! Dat is fanatisme! Ja, verbeelding regeert de wereld. Het defect van onze moderne instellingen is dat ze niet tot de verbeelding spreken. Alleen daardoor kan de mens geregeerd worden; zonder dat is hij maar een bruut. “

OK, wellicht ben je niet gemotiveerd om Italië te veroveren of jezelf tot keizer te kronen. Wellicht geef je er niet om de volgende Marilyn Monroe te worden. Maar toch.

Door te luisteren naar onze bijzondere en krachtige zelfhypnosebestanden en je te verbeelden hoe je jezelf oplaadt met jeugdigheid, schoonheid en charisma kan je vol zelfvertrouwen, charismatisch je werk doen.

Stel je dat eens voor!

Want verbeelding regeert de wereld ….

Warme groet,

Wendy