Wees het middelpunt van de aandacht

Ontwikkel persoonlijk charisma met zelfhypnose

Wat hebben Nelson Mandela, Mahatma Gandhi en John F. Kennedy gemeen? Zij hadden charisma. Zodra zij spraken luisterde de wereld. Sommige charismatische personen hadden niet eens woorden nodig, zoals Marilyn Monroe. Zij zette haar charisma aan en uit, al naar gelang het haar uitkwam. Jaren lang stelden wetenschappers zich de vraag of je met charisma wordt geboren of dat je het kunt ontwikkelen. Het antwoord op deze vraag is: iedereen heeft het in zich en kan het verder ontwikkelen. Hoe? Met de mind-body connectie van Hypnotisch Charisma.

Deze zelfhypnosetechniek leert je hoe je op snelle en eenvoudige wijze je persoonlijk charisma kunt ontwikkelen. Met charisma wordt bedoeld: een sterke persoonlijke aantrekkingskracht of uitstraling die anderen kan bezielen.

Wetenschappelijke onderbouwing

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat we het allemaal in ons hebben om persoonlijk charisma naar voren te laten komen. Iedereen kan het stralend middelpunt zijn en een sterrenstatus realiseren in ons leven en in ons beroep. Hypnose gebruikt de mind-body connectie om op een effectieve, gemakkelijke en veilige manier charisma te ontwikkelen.

Persoonlijk charisma

In de Verenigde Staten krijgt hypnose steeds meer waardering en respect. Gerenommeerde instituten zoals Harvard Medical School, de Mayo Clinic en de American Psychological Association laten zich regelmatig zeer positief uit over hypnose.
Hypnose is een krachtige manier om je persoonlijk charisma naar voren te laten komen. Wetenschappelijk onderzoek, dat we in de trainingen diepgaand zullen behandelen, toont aan hoe we charisma kunnen ontwikkelen. Dit is geen therapie. Het gaat over zelfontplooiing en is veel minder mysterieus dan het wellicht klinkt. We halen de magie eraf.